I'm back!

 
Lite komiskt att jag faktiskt hade en bild som ser precis ut som den jag la upp i det förra inlägget fast där jag vänt mig! Symboliskt och fint för att jag är tillbaka! I ungefär 1,5 vecka tyckte jag det var jätteskönt att inte producera något för den här platsen. Njöt av att inte ha några krav på mig. Men så löste sig de där grejerna jag orode mig för och sen dröjde det inte länge förens jag började skapa blogginlägg i huvudet igen...
 
Men! Jag har liksom inte flyttat än och allt är inte spikrakt, livet ni vet! Så därför tänkter jag att vi gör såhär; jag börjar blogga som vanligt igen två gånger i veckan men inläggen kanske får en liiiten annan karaktär. Pyssliga guider som tar tid och framför allt kräver att jag faktiskt skapar något kanske det bli färre av. Helt enkelt för att jag inte lägger tid på den typen av aktiviteter så mycket nu som jag gjorde när jag pluggade och sedan dess har det blivit mindre och mindre. Men att allt har med temat att göra något kommer såklart vara kvar, men kanske lite enklare, tipsigare, mest som inspiration och kanske lite mer personligt? Vad tror ni?
 
Så nu kör vi igång igen och ser om det går ihop med mitt nya liv (låter överdramatiskt men känns lite så) som börjar i november! Då byter jag stad från Varberg till Göteborg, jag byter jobb, från trädgård till florist (och lite andra planer...) och så byter jag ensamhushåll till samboskap med min bättre hälft efter 4 år med distansförhållande! Jag har räknat ner dagarna till det här!
 
(Sjung gärna rubriken som Macklemores Glorious, det gör jag...)