Vad jag gjorde 2012

Jag bläddrade runt i mitt bildarkiv som jag gör då och då och hittade den här bilden. Tyckte den var så galet talande för vad jag gjorde och hur jag var, så där för 6 år sedan. Antingen är det här mest kul för mig men annars kanske någon annan blir sugen på att titta tillbaka i sitt eget arkiv och fundera på vad som hänt, hur man ändrat och vad som är likt!
 
 
 
2012 bodde jag hemma och av någon anledning tog jag liksom en ögonblicksbild som dokumtenterade det mesta.
 
Jag hade kameran uppe för jag målade om en fotölj som jag även bytte klädseln på dynan till. Dynan gick från röd/blårutig till grön och flyttade med mig till mitt elevrum där jag bodde på gymnasiet, alltså parallellt med att jag bodde i det här rummet. 
 
Jag läste tydligen väldigt tjocka böcker innan jag skulle sova. Bredvid sängen har jag även en röd penna eftersom jag skrev dagbok med rött bläck varje kväll. På böckerna ligger min Sony ericson som fick min mamma att någon gång be mig lämna rummet om jag skulle fortsätta smsa så snabbt (med ett mycket irriterande knäppande ljud som följd).
 
Jag red och plockade hem en och annan rosett. I hyllan ovanför skrivbordet kan man ana att jag fått ny ryttarlicens som står lutad. I alla ramar finns olika hästar.
 
Bakom mig i hyllan finns plaketter från orientering, något jag var bra på fram tills jag var fjorton och sen behövde man liksom träna hårt och inte bara ha tur för att vinna.
 
Bakom mig finns också alla 47 Isfolket-böckerna, som jag fick av min granne, som kanske tröttnade på att jag kom varannan dag och lånade nästa i serien.
 
Skrivbordet skvallrar om att jag håller på med något med färg och tuschpennor, men jag lyssnar också på musik i de gamla högtalarna jag kopplade till min skoldator. Stekpannan vittnar om att jag fått "flytta-hemifrån-presenter" i födelsedagspresent men inte flyttat hemifrån.
 
2012 var jag 17 och hade så himla mycket tid.
 
 

Tankar:

Mathilda:

Åå jag älskar detta. Känner mig sjukt inspirerad att bläddra tillbaka i mitt arkiv på hårddisken. Ibland känns inte Munkatiden så avlägsen men ju mer man tänker på det destå mer inser man hur man ändrats ändå!

Svar: Tack x) Kul att du också började gräva lite, kalla mig nostalgisk men gillar att titta tillbaka och minnas smågrejer som var ens liv. Munka känns både nära och lång bort. Kan nästan tycka det låter för kort att tänka att det bara var 5 år sedan eftersom jag liksom bott på 4 andra ställen sedan studenten, tagit examen och alla floristjobbsminnen är från de senaste 5 åren fast det känns som jag alltid jobbat...
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Dina tankar: