Vad drömmer ni om?

 
Jag kanske är partisk nu men jag tycker jag är uppvuxen på en fantastiskt vacker plats. Till mitt försvar heter byn Tavla och namnet ska ha kommit av att något sagt "Här är vackert som på en tavla". Svårt att säga emot ju? Kanske är det för att jag vuxit upp precis mellan vacker bokskog, mossig granskog, åkrar och betesmark som gör att jag alltid längtar till naturen. Alltså verligen så att det kan kännas jobbigt ibland.
 
De senaste tre åren har jag varit på äventyr i naturen under mina lediga sommarveckor. Jämtland 2015, O-ringen i Sälen  och Bohusläns skärgård 2016 och norra Kungsleden 2017. I år har jag inga sådana sommarplaner, ska hitta på annat skoj...men skogsmullen i mig drömmer ändå om kala fjäll, maffiga gamla skogar, doften från fuktig mossa och stilla sjöar.
 
Så en liten idé började gro om att ta ledigt en fredag i höst och hyra kanot i Dalslands skogar med sitt stora sjösystem över en långhelg. Tält, paddling, lägereld, kåsor, underställ och kängor.
 
Vad drömmer ni om att uppleva och göra?
 
Tänker att resten av inlägget idag får bli ett överflöd av naturbilder som får mig att längta ännu mer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tankar:

Jenny:

Riktigt kliar i kroppen av alla äventyrsbilder! Hade egentligen planerat en hemmasommar pga ekonomin just nu, men just nu lutar det åt att det blir en tur norrut ändå. Känns som jag kommer bli tokig om jag ska genomleva hela 2018 utan att andas fjälluft! Det är väl vad jag drömmer om just nu, frihetskänslan i norr!

Svar: Åh vad spännande! Hoppas det blir en trip för dig! Förstår dig precis vad det gäller att klara sig utan fjälluft...
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Mathilda:

När du drömmer om skogen, drömmer jag om havet...jämt. Speciellt bohuskusten, så det kändes väldigt skönt att få sig en dos skärgård och svensk sommar. Måste dock säga att jag längtar efter fjällen igen. Det är ju en relativt ny upptäckt för mig men helt magisk!!

Svar: Kan tänka mig det, trots att du bor vid havet har du ju inte direkt skärgården :/ Ja, har ju planer på Keb 2019 med min och Daniels familj! ...Står du ut med oss får du gärna följa med ;)
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Dina tankar: