Vad jag gjort i vinter enligt min mobilkamera

 
I somras skrev jag ett inlägg om vad jag gjort under sommarmånaderna enligt min mobilkamera. Jag tänkte att det är bara en dag kvar till det är vårmånad och varför inte göra ett liknande upplägg fast med den här vintern? Det är ju trots allt mobilbilderna som är de som blir mest spontana och visar vad jag gjort utan att tänkt "nu ska jag fotografera!" Men måste erkänna att våren känns avlägsen när temperaturen närmar sig 10 minus och snölagret blir bara tjockare och tjockare... Men men nu kör vi vintern 2017/2018!
 
Bilden ovan är bevis på att vintern tjuvstartade redan i november när jag och Daniel åkte till Liseberg och åt churros, tittade på hantverk, lyssnade på julmusik och luktade på brända mandlar. Jag var så sugen på jul då!
 
Bilden nedan är också från november faktiskt och visar att det började snöa redan innan advent. Tyckte att det gärna skulle få se ut så här hela vintern, gärna med det perfekta morgonljuset också!
 
 
Men snön smälte bort lagom till min födelsedag i början av december. Men var mysigt ändå när vi högg utegran, spelade spel och tittade på Premiären av På spåret!
 
 
I början av december hängde jag med Isa och hittade en blommande viburnum i hennes trädgård! Vet inte om jag ska bli rädd för kimatuppvärmning eller uppskatta den fina busken...kanske både och på en gång.
 
 
Men snön kom tillbaka och jag åkte tåg från min lilla hålas alldeles egna tågstation. Tog ett direkttåg från Veddige till Vänersborg...att det ens finns är en gåta.
 
 
Hela julen var nästan fotofri. På ett sätt tycker jag det är ganska skönt för innebär att jag inte brydde mig om att ta upp kameran, antagligen glömde jag den liggandes på morgonen. Men hela julveckan spenderades hos mina föräldrar med mina syskon och vi åt godis, red, gick i skogen med hundar och spelade spel. Sedan blev det nyår och den enda bilden från den 31:e december är när Daniel kollar motorolja på väg till firande i Skövde!
 
 
I januari testade vi massa nya asiatiska recept!
 
 
och det var svinhalt och snöigt igen. Här skaffade jag mig några blåmärken. Blankis och snölager.
 
 
I mitten på januari åkte jag och Daniel till Sälen en helg! Bodde i världens minsta stuga som snön ville dränka.
 
 
Har varit i Trollskogen på Hundfjället ungefär 5 gånger tidigare men alltid sommartid så var spännande att faktiskt få åka skidor mellan alla små trätroll!
 
 
Min vän Mathilda flyttade i höstas till Brighton och eftersom jag inte jobbade i januari passade jag på att åka dit!
 
 
Traskade runt en massa och tittade på saker, hittade en butik som jag vill flytta in i. De sålde vintagekläder och gröna krukväxter. Wow.
 
 
Hela Brighton är så kreativt, snyggt, mysigt och småstadigt.
 
 
Spelade minigolf inomhus, i neonljus, med färgglada dinosar.
 
 
Självkart åt vi english breakfast och drack flera kannor te.
 
 
På vägen hem var vi i London och besökte The National Gallery och hittade Halmstads stolthet, Europa och tjuren!
 
 
Ja och sen var jag tillbaka i Sverige igen. Firade Daniels fördelsedag med att testa på "Escape House" i Göteborg. Så himla roligt! Tips tips! Vi var fyra stycken som blev insläppta i ett rum och hade en timme på sig att ta sig ut genom att lösa ledtrådar, knäcka koder till kodlås och lösa schiffer. Vi fick dagens bästa tid (för vi var först...)
 
 
Ja, det var lite bilder från vintern som gått! Vi får se om det blir någon vår i år! Är ni taggade på våren?