Terminstart!

 
Idag ska jag bara komma med ett litet tips! För bara någon vecka sedan skrev jag om vanor och sa att jag hoppades på att jag skulle kunna få in vanan att börja använda kalender ordentligt igen. Så förra veckan slog jag till på en liten kalender och en anteckningsbok där jag kan skriva alla listor jag håller på med hela tiden. Det krävs inte mer för att jag ska bli taggad på hösten och få lite skolstartskänsla! Dagens tips är ju för er som jag, som älskar anteckningar, listor och att få överblick!
 
 
Gör såhär:
-Skaffa en ny kalender/anteckningsbok/block
-Få lite nystartskänsla!
 
Om man inte vill ha en kalender men är sugen på anteckningsblock/häften så gjorde jag egna för något år sedan som ni ka hitta beskrivning på HÄR!
 
Har ni fått nystartskänslor så här i "skolstart/semestrarna-börjar-ta-slut-tider?"
 

Tankar:

Alicia:

Jag är också listfantast och måste varmt rekommendera Bullet Journal-systemet! Inte det dekorativa alltså utan själva planeringsverktyget som är feeeett för oss som skriver listor i olika böcker, på lösa papper, post-its och baksidan av kvitton (för att inte nämna alla dokument i datorn, på mobilen osv). Passar mig mycket bättre än färdiga kalendrar :)

Svar: Spanade i ditt arkiv om bullet journaling och hittade en länk till Jessica om det som jag ska kolla in! :)
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Mathilda:

Har aldrig lyckats vara disciplinerad nog att föra kalender/almanacka men jag har nu i det sista börja skriva listor och faktiskt tycka det är praktiskt, så bara det är framsteg för mig. Älskar ju anteckningsböcker så det är ju himla tråkigt om jag aldrig lyckas använda mer än 5 sidor i början av dem xD

Svar: Hehe låter bekant det där med att vara superambitiös och sen bara skriva lite i början på böckerna ;)
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Dina tankar: