Gå en kurs!

 
Terminstart och kursstart! Jag ska faktiskt börja gå en kurs nu på onsdag och varför gör inte ni också det?
 
Gör såhär:
-Undersök vad det finns för kurser i närheten av dig. Sök antingen efter ett specifikt ämne du är sugen på eller gå från andra hållet och kolla vad en skola har att erbjuda.
-Kolla med en kompis eller familjemedlem om de vill haka på! Känns oftast lite lättare att komma igång om man har med sig någon i ett nytt projekt!
-Anmäl dig!
 
Jag har gått kurser hos Medborgarskolan i Lund, i silversmide närmare bestämt. Där var jag under  3 eller 4 terminer tror jag! Gjorde bland annat min och Daniels förlovningsringar och mitt "senilsnöre" till mina solglasögon!
 
 
Jag har även gått kurser via de skolor jag har gått på som inte är knytna till själva utbildningen. Håll utkik efter vad din skola har för eventuella kvällsaktiviteter! Jag gick en kurs i ympning och så har jag gått ett helt gäng med kurser i bugg och foxtrott.
 
kanske en keramikkurs?
 
Följande kommer lite olika kurser som hade varit roligt att gå! Jag klickade runt på Studieförbundet Vuxenskolans hemsida och blev sugen på massor!
 
Var det första som dök upp när jag tittade runt och tänkte att det låter supermysigt att prata om ogreppbara volymer, stjärnor, galaxer och svarta hål så där på kvällarna under hösten!
 
Har testat på lindy hop vid någta tillfällen och är så himla himla roligt! Någon som vill gå lindy hops-kurs med mig?
 
Tycker det är superspännande att analysera hus och gissa när de är bygda och hade gärna fördjupat mig i den typen av konst/designhistoria!
 
Läste franska som C-språk för 10 år sedan och ja...jag kan säga Je voudrais un escargot s'il vous plait och det kommer jag inte så långt med.
 
Vad hade ni velat läsa för kurser eller har ni några planerade för hösten?
 
 

Tankar:

Mathilda:

Fick precis ett mail ifrån kustskepparfolket som ville att jag skulle gå VHF-kurs, vilket jag blev sugen på. Dock i fel land. Men får kanske leta upp någon annan kurs att gå här.

Svar: ja men leta upp något om du har tid :D
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Dina tankar: