Dilemmat med att gör saker

 
Hej på er där ute! Det finns ett krux med att ha en blogg som går ut på att skriva om att göra saker i verkliga livet. För ibland så gör det att jag inte har tid att bogga om det jag gör för jag är fullt upptagen med att vara just i verkliga livet och inte skriva, fota och planera. Den senaste tiden har det känt så. Att jag gör mycket men har svårt att blogga för tiden räcker inte och mycket jag gör har jag redan skrivit om. Jag uppfinner ju inte hjul varje vecka. Min blogg startade jag för att göra mer saker, att bli mer kreativ och att få dokumentera vilket jag verkligen tycker är roligt. Men nu jobbar jag 100 %, det gjorde jag inte när jag drog igång, och det märks skillnad. 
 
Jag skriver absolut ine det här för att sluta, utan för att jag idag inte har något planerat eller förberett. Jag vill liksom mest uppmärksamma hur jag ser på det hela!
 
Vad tycker ni är roligast att läsa om? Vad blir ni mest inspirerade av? Hade blivit så glad av att höra era tankar!
 
Så istället för att nojja framför en skärm ska jag nu yoga, läsa och äta chokladbollar (Balans ni vet!)
 
Kram!
 
 

Tankar:

Klara:

Läser gärna om tips på utflyktsmål ( bor iofs i västsverige så för mig ligger ofta tipsen ganska nära). Tycker ofta du skriver om lockande och för mig okäna ställen!

Svar: Åh vad roligt att höra! Har faktiskt tänkt på det där med att jag tipsar på platser runt mig och funderat över om ni som läser är långt bort eller nära! Men kul att du gillar dem inläggen, och tack för att du delar med dig! Kram!
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Beatrice:

Jag tycker du gör ett superjobb! Kanske är det en idé att gå ihop med någon som hjälper dig att posta? Kanske att ni gör ett inlägg varannan vecka? Eller!! Så kanske det går att hitta på en ny twist på något du redan gjort? Som nu, jag har precis planterat om alla mina växter, om några veckor när de vuxit till sig lite tänkte jag ta sticklingar, och några veckor efter det eller mellan det, så fotar jag när och hur mycket de har vuxit! Tänker att det är 3-4 inlägg, och det kanske är så du ska göra - dela upp det lite?
Du är så bra, jag hejar på dig! Älskar att klicka in här och läsa när jag är uttråkad :)

Svar: Wow blev så himla glad av din kommentar! Tack tack tack för alla fina ord, smarta idéer och pepp! Ska verkligen fundera över det här :) Kram!
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Mathilda :

Jag förstår verkligen hur du känner. Har missat ett par inlägg den senaste tiden. Men jag har tillåtit mig själv att släppa lite på schemat och ladda upp lite friare istället. Tror till exempel att det blir 3 inlägg nästa vecka för att ta igen. Men annars så gillar jag allt du skriver. Det är kul att få lite livsuppdateringar ifrån dig när vi inte kan träffas hela tiden x

Svar: Ja, bättra att du släpper på schemat och inte känner dig tvingad än tvärtom! Kul att du gillar allt, det gör mig så glad! :) Och håller med dig, fint att få följa dig fast vi inte kan ses!
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Dina tankar: