Åka bil och sånt

 
Hej! När det här publiceras ska jag ta mig kust till kust! Inte någon fancy USA roadtrip men från västkust till östkust ändå! Så nu när jag ska packa och tvätta och borde ägna mig åt "viktiga saker" så tänkte jag att jag bjuder jag på två bil/tåg/buss/flyg/båt/häst(?)-tips som jag skrivit om för ett tag sedan. Tycker de kan få komma upp till ytan igen!
 
Billekar
Förra sommaren ägnde jag ett helt inlägg åt billekar. Alltså lekar, tävlingar och tidsfördriv som passar perfekt när man sitter still och inte har möjlighet att använda särskilt mycket rekvisita! Tycker ändå det var ganska bra variation på dem så kanske finns det något för alla?
 
Resepåsen
Förra sommaren igen åkte jag tåg till Dalarna och fixade en "resepåse", ett arv från min barndom. Ett effektivt sätt att hålla tre barn i bil lugna under bilsemestrar. En uppdaterad variant av resepåsen presenteras alltså i inlägget från 2016! 

Tankar:

Beatrice:

In response till ditt senaste inlägg, så är det här ju ett supersätt att blogga utan att behöva hitta på något nytt en vecka! Tror inte det är någon alls som har något emot att du grävt lite själv i arkivet! Kram på dig <3

Svar: Skönt att höra! Tack! :D
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Dina tankar: