Poddtips!

 
Den senaste tiden har jag lyssnat på två nya poddar. Så idag tänkte jag helt enkelt tipsa om dem till er andra som också vill lyssna på något när ni lagar mat, går till affären, tar sig till jobbet eller städar!
 
P3 Musikdokumentär
Jag har ju tipsat om material från Sveriges radio P3 tidigare och även så idag. Nu i vår har de börjat med P3 Musikdokumentär som är dokumentärer på dryga timmen om olika artister. Hittills har de handlat om Rihanna, Oskar Linnros och Justin Bieber. Låter er inte avskräckas av att det är artister du inte själv lyssnar på för även jag kände först detsamma. Men med en bra blandning av intervjumaterial, berättarröst och musik har jag gillat alla tre som släppts hittills! Alla avsnitten har känts aktuella och det är roligt att förstå händelser man bara hört lite om i förbifarten och nu få hela bilden! Vad hände egentligen med Rihanna och Chris Brown? Hur bildades Snook och vad tusan håller Justin Bieber egentligen på med?
 
 
Billgren Wood
Elsa Billgrens blogg följer jag som många andra sedan ett bra tag tillbaka. Elsa har teamat upp med Sofia Wood, en tjej jag jobbar på Bukowskis och tillsammans pratar de om trender. Allt från trenden med snittblommor till hur vi ser på textil, mattrender och loppisboomen. Det utgår från ett tema varje vecka och snackar om hur vi ser på X idag, hur vi förhållt oss till det tidigare och hur det tror att det kommer utvecklas! Jag tycker trender är spännande i en lagom dos och gillar att lyssna på deras analyser om avokadomackor, vintageklänningar, barnnamn eller gardiner! 
 
 
 
Det var allt för idag! Har ni lyssnat på någon av de här? Eller har ni några andra poddtips? dela gärna med er!