Vad jag gjort i sommar enligt min mobilkamera

 
Ja, nu är du ju september och enligt almanackan är det höst. Men tidig höst är ju inte helt fel det heller! Ni har ju fått följa med på vad jag gjort i sommar i form av olika inlägg men idag tänkte jag att vi kan kolla vad min mobilkamera säger att jag gjort. Och nu har jag gjort en grov rensning för annars hade ni fått en massa bilder från mitt jobb där jag fotograferar beskurna träd, trasiga gräsmattor eller stenläggningar...
 
Men vi kan börja med bilden ovanför! I maj började sommaren på riktigt när Mathilda kom och bodde hos mig några dagar och vi var på fyr-utflykter och åt glass som våra huvudsakliga sysslor. På bilden är det min favorit-fyr, Bua fyr! Den var "min fyr" när jag var ca 4 år. Ganska så egoistiskt för jag bodde inte ens på orten och ändå skulle jag ha hela fyren...
 
Jag inledde juni med att plocka smörblommor och hundkex på ängen ovanför mitt hus.
 
 
Daniel plockade också blommor några dagar senare hos sina föräldrar. (Tror det är jag som plockat men han får sätta i vatten) Ännu mer smörblommor!
 
 
I mitten på juni är det utflykt till Göteborg och vi hittar Göteborgs skevaste trappa som Ellinor är skeptisk till att gå i? Trappan lutar åt ungefär 3 håll till utöver de som framgår på bilden...
 
 
En helg var det småkaksbakardag! Rekomenderaras! Ska man ändå kladda i köket och ha ugnen igång så gör tre varianter istället för bara en?
 
 
Vi tog ut en inomhusaktivitet utomhus för jag älskar att vara ute... Men har det kommit en ny säsong Orange is the new black vill man ju inte missa den bara för att det råkade vara sol...
 
 
Ytterligare en kvällsutflykt till Göteborg. Tre av mina favoriter på bild: Palmhus, fylliga blommiga planteringar och Daniel!
 
 
Gick in mina nya kängor tillsammans med syskon och hundar i de älskade skogarna jag vuxit upp i. Vi hittade tallört! Som den växtnörd jag är tyckte jag det var mycket fascinerande och den fick förevigas. (Om någon undrar varför den är intressant så är det en växt utan klorofyll som lever som parasit på barrträd).
 
 
Och trots sommar har jag ju mest jobbat och där med gått upp varje dag vid 6.00. Den här bilden är tagen 6.02 och visar att jag troligtvis vaknade på grund av sol i ögonen. Kommer sakna det.
 
 
Har spelat en del kubb och blev totalt utklassade av det här trätoffel-beklädda laget!
 
 
I augusti var vi på utflykt till Strömstad och Koster och där regnade det som om det inte fanns en morgondag. Men det hindrade inte oss från att spana på blommor!
 
 
Lite minigolf blev det också den helgen, tack och lov på  morgondagen utan regn.
 
 
Måste erkänna att jag bara badat 4 gånger i sommar. Inte supernöjd med det för älskar egentligen att doppa mig på sommaren! Men hittade den här fina sjön en kvart bort från mitt nya hem. Perfekt ju!
 
 
Och avslutningsvis så fick jag tillslut också semester i två veckor i slutet på augusti och vid 05.15 hade vi den här utsikten på väg till Landvetter, Kiruna och Abisko! (Dock kom vi bara till Landvetter och efter en timme i ett stillastående flygplan fick vi reda på att det blivit inställt och vi fick åka hem igen och boka om allt och göra ett nytt försök dagen efter...men på bilden var vi lyckligt ovettande om det).
 
 
Ja, och nu känns det helt okej att ladda för höst istället. Alla årstider har sin charm och därför känns det inte så jobbigt att säga hej då till sommaren 2017!
...Fast lite värme får det gärna vara ett tag till!
 
Vad ser ni fram emot med hösten som kommer?
 

Tankar:

Mathilda:

Superroligt inlägg! Har ju vart med på en del av dessa äventyr så det kändes nästan som en sammanfattning av min egen sommar 😀

Svar: Haha ja, superkul att vi har kunnat träffas så mycket! Mycket enklare när du är i samma land ;)
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Dina tankar: