Va i skogen

 
Förra helgen kändes det som jag var i skogen konstant, nästan i alla fall. Det var en av de där fina helgerna som gör att man kan utbrista "Hösten är ändå den bästa årstiden!" fast man bittert tar tillbaka det i mörkaste, blåsigaste november. Men nu var det september och små äventyr både lördag och söndag! Tänkte att det kunde bli lite inspiration för den här helgen!
 
Grilla!
Daniels föräldrar har en liten vedbod med kamin i sin skog, perfekt för korvgrillning. Så här blev det både grillning av korv, pinnbröd och tining av kanelbullar!  Pinnbröd skrev jag om förra året vid den här tiden så recept hittar du HÄR!
 
 
 
 
 
Hugg ved
Efter en semster i fjällen visade det sig att min datornörd har en stark kärlek till att hugga ved. Fint♥
 
 
Plocka svamp!
Tvivlar på att någon har missat att det är ett helt galet svampår i år. Har inte kommit ut och plockat förens nu så blev hemskt glad att det fanns svamp kvar till mig också!
 
 
 
 
Rid ut!
Kanske det allra bästa av allt? Att få rida i skogen! Lyckades rida både lördag och söndag, först hos Daniels föräldrar och sedan mina. Fick dock bara bild från ridbane-ridning men ändå. Skogen är helt klart bäst från hästryggen!
 
 
..Eller bara gå
Promenera, fundera, lyssna, njut, klafsa, spana!
 
 
 
 
Ha en fin helg nu och hoppas ni får vara ute mycket i naturen!
 

Tankar:

Mathilda:

Supermysigt! Har faktiskt varit ganska mycket ute i skogen det senaste jag med (havsmänniskan chockerar). Det har blivit både svampplockning björnbärsplockning och äventyrliga promenader :D

Svar: Ja men verkligen! Vi klämde ju in en och annan skog den här helgen också! :)
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Jenny:

Vilken mysig helg! :D För min del ser det ut att bli första helgen på länge som inte innehåller skogsäventyr, känns lite konstigt men ska nog bli bra det med!

Svar: Ja, det var supermysigt! :) Hoppas du haft en fin helg trots att det inte var några skogsaktiviteter!
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Dina tankar: