Sånt jag gjort som blivit favoriter

För tillfället har jag en massa idéer på DIY, pyssel och andra påhitt jag vill testa men det är inte riktigt läge för det på grund av flera anledningar. När det här publiceras har jag fått min nya hemnyckel!! Att jag dessutom precis börjat med att skriva mitt kandidatarbete bjuder inte in till att sätta sig ner och planera, fixa material och sedan skapa. Men tro mig, jag är så sugen! Har ju bloggat i ett drygt år och allt man gör blir inte 10-poängare men vissa grejer som jag knåpat ihop är jag så himla glad att de blev till! Tänkte visa upp de där skapelserna som hängt kvar!
 
 
 
Jag sydde ihop ett fodral när jag köpte min dator för ungefär ett år sedan. Det har hängt med sedan dess! Så nöjd! Passformen är perfekt och konstruktionen med snodd och knapp funkar fortfarande. Extra kul när folk undrar vart man köpt det...
 
 
 
 
En bricka på rea och småsten blev det här spelet! Tycker utformningen blev riktigt bra och ser ibland plastvarianter i butiker och är ännu mer nöjd med mina små målade stenar.  Spelar inte jätteofta men när det inte är spelplan fungerar det ju som bricka! Glasburken bakom elefantörat innehåller spelstenarna som jag tycker är fina att ha framme.
 
 
 
 
 
Jag bodde i den här sjalen i somras. Framför allt i september när det var så där galet varmt i flera veckor hade jag den här konstant för att inte bränna axlar men ändå känna mig lite fin och somrig. Löjligt enkel att göra dessutom.
 
 
 
 
 
 Det här är ju egentligen inget revolutionerande alls. Men den här kassen använder jag jämt och ständigt. När jag handlar, när jag ska ha lite med mig till skolan och inte orkar släpa på en ryggsäck eller när jag ska ha mycket med mig och då går det ner ett A3-block tillexempel! Superbra när måtten är "skräddarsydda" för mig!
 
 
 
 
 Det här var ett sånt där DIY som blev till på ca 1 minut från att jag kom på idéen till färdigt resultat. Jag hade två glasskivor som väntade på att hamna i glasåtervinningen, jag hade pressade blad och pappersklämmor...och vips hade jag en liten tavla! Fortfarande en favorit hos mig!
 
 
 
 
Jag viker aldrig hörn i böcker eller lägger in papperstussar eller kvitton i böcker....jag bläddrade helt enkelt alltid fram till där jag slutade läsa. Men så gjorde jag bokmärken till Monthly Makers i somras och det där lilla orangea hänger alltid med mig! Det är inte skägget som gör filosofen om någon undrade.
 
 
 
Brodera citat på t-shirt
 
 
Ännu ett Monthly Makers bidrag! Tycker väldigt mycket om min vita t-shirt med Kent-citat. Blir liksom så glad av det. Hoppas någon kunde läsa på min rygg när jag var på Kents avskedskonsert i höstas. (Saknar att vara så där brun i nacken och om armarna...)
 
 
Det var nog mina absoluta favoriter, eller åtminstone de påhitt jag använt mest och som gör mig gladast!
 
 Av samma anledning som jag nämnde överst så har jag alltså inte gjort något bidrag till Monthly Makers den här månaden men vill du spana in alla andras bidrag till temat Geometri ska du hålla utkik hos Fredrika de kommande dagarna! Ser fram emot att ladda upp med ännu mer inspiration från allas olika idéer! ♥