Tänd en eld

 
Har precis lyssnat på en podd som snackade om trenden med "Hygge", alltså det danska ordet för "mys" ungefär. Så efter att ha hört om raggsockar, filtar och varma drycker så känns det som mitt inlägg idag går lite i samma spår, jag vill slå ett slag för att elda! Jag vill helst ha en eldningsplats i min framtida trädgård, alltså inte en att elda trädgårdsris på utan en  mysig plats att sitta runt och grilla eller bara värma sig vid! Men fram till den dagen jag har en egen trädgård finns det många andra alternativ!
 
Gör såhär:
Tänd en brasa! Har du inte en öppen spis, kakelugn eller kamin (som jag) så gör det utomhus! Har som tradition att grilla korv till julgranshuggningen så kan intyga att grillning i december går lysande!
 
 
 
Varm choklad är ett måste
 
 Kaminer går minst lika bra!
 
 
Och har du inte gått i ett fackeltåg någon gång är det ett mysigt tips!
 
 (Gif)
 
Så är du sugen på lite utomhusmys mellan allt julstök kanske en brasa är ett alternativ?
 
 

Tankar:

Mathilda:

ååå vad mysigt nu blev jag alldeles eldsugen! Du glömde ju också att tipsa om videos av brasor man kan sätta på på teven i brist på annat ;D

Svar: Haha det roliga var att precis när jag skrivit inlägget och gick in på SVTplay dök det upp som förslag att se på brasa där xD
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Jenny:

Sjukt vilken mysfaktor eld har! Passar alltid på att tända en brasa i kaminen hemma hos mamma när jag är där och en liten lägereld på utflykten är ju svårslaget!

Svar: Åh vad mysigt att hon har kamin! Står på min drömlista: hus med kamin eller öppen spis! :)
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Dina tankar: