Leta spår

Visst tänker man på olika sort tassavtryck när man hör titeln? Det är iallafall min första association. Men det är inte riktigt det jag tänkte visa idag! Nix, jag tänke prata om andra spår. Mänskliga spår. de finns ju överallt. Varje hus och grusväg är ju ett spår av människor men de är ju inte speciellt ovanligt. Nej jag tänkte uppmärksamma de spår vi medvetet lämnat som spår, mer eller mindre tydliga till någon annan att förundras över, uppskatta eller kanske skratta åt.
 
Gör såhär:
-På väg till skolan, jobbet, när du promenerar, eller utforskar en ny stad; Titta en extra gång. Vad finns det för spår egentligen? Fånga med kamera, låt dig förundras eller kanske lämna ett eget spår? (Nu syftar jag inte på att ni borde gå ut och klottra på fasader med sprayburk, jag säger upp mig från det ansvaret i så fall!)
 
Här en en samlig av spår jag bevarat och sett genom min mobilkamera! (därav den värdelösa kvalitén på sina ställen...)
 
Jag vet inte ens om jag tycker Greenpeace är särskilt viktiga
Älskar det här "klottret" jag ser varje gång jag cyklar hem från jobbet. Jag hade så velat träffa den här personen och förstå. Spåret har dessutom fått överleva minst 5 år på den här gaveln.
 
Vi dansade och gjorde High fives och kramades...
Kan det vara samma människa bakom? Denna har tyvärr tvättats bort och därför har jag inte heller kunnat ta en ny bättre bild. Men åh, det är något speciellt med den här också, så många frågor. Gjorde dem det här? Varför? Under viadukten? Varför "..." Vilka är "vi"?
 
I Lund hittar man den svängigaste 90-tals-stoppskylten!
 
 
Klassiskt och fint.
 
 
Ibland kan spåren leda till helt andra budskap än vad det var från början.
 
 
Och ibland finner man de viktigaste budskapen på elskåp.
 
 
Detta lilla diskreta spår hittade jag i skolans korridor.
 
 
Spår av kreativitet!
 
 
Så finns det dem högst personligt riktade spåren. Här är det någon som gått förbi min bil...♥

Tankar:

Mikaela:

Vilket kul inlägg! Jag gillar också sådana mer intressanta klotter än någon som bara gjort en tag. Såg en för ett tag sedan som verkligen träffade mig; vi låter våra hjärtan bli till stenar på medelhavets botten. :( :( :( :( On a lighter note, så kan jag tipsa om instagramkontot dymosthlm som sätter upp budskap runt om i Stockholm!

Svar: Kul att du gillade det! Men åh så poetiskt och fruktansvärt på samma gång :( Ska helt klart kolla upp det konton, tack! :)
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Dina tankar: