Lyssna på sommarprat!

 
I veckan släpptes schemat för gästerna i Sommar i P1! Jag har spanat in listan och valt ut några som jag ser fram emot att lyssna på! Men av erfarenhet vet jag att bland de bästa praten kan vara från dem man minst anar! Längtar verkligen efter att lyssna på sommarprat, ni vet den där intromusiken som ÄR svensk sommar! Jag jobbar ganska ofta med hörselkåpor på jobbet och lyssnar gärna på programmen när det sänds ut i etern. 13.05 på P1 för er som också är sugna! Börjar man redan lyssna vid 13.00 kan man dessutom få ta del av sjöväderprognosen... Annars finns de såklart på internet och säkert i poddappar också! HÄR hittar ni hela listan på sommarvädarna!
 
Bianca Ingrosso 24 juni
Hade fördomar om Bianca fram tills jag komiskt nog lyssnade på "Fördomspodden" och tycker nu hon verkar som en skön person och inte bara ett uppvuxet kändisbarn!
 
Kaj Linna 25 juni
Har hört Kaj intervjuas som gäst i Morgonpasset i P3 och var mycket spännande! Han blev dömd till livstids fängelse, oskyldig.
 
Mandelmanns 27 juni
Har inte ens sett en trailer till Mandelmans gård (visst är det så det heter?)  Men ska ändå bli intressant att höra vad de kommer prata om!
 
Mark levengood 28 juni
För att han verkar vara så klok? Annars kan man ju bara tycka det är lite mysigt att lyssna på hans röst i en och en halv timme.
 
Stefan 10 juli
En pappa till en av dödsofferna vid terrorattacken i Stockolm förra våren. Risk för att jag kommer gråta på jobbet när jag lyssnar i hörselkåporna...
 
Marko Lethosalo 12 juli
Såå mycket barndom med Markoolio och ser fram emot att få en mer "seriös" bild av Marko.. och dessutom kul att höra vilken musik han valt.
 
Peder Fredricsson 19 juli
Hästnörden inom mig längtar efter att få höra vad en ryttare har att säga! Har redan hört Peder prata i en annan podd och var mysigt att lyssna på när han berättade om hur han och hans bror racade med ponnyer som små! 
 
Jonatan Unge 9 augusti
Komiker som varit sommarprogramledare i Morgonpasset förra sommaren. Har en lite kluven bild av Jonatan och kanske just därför kan det vara bra att få höra vad han har att säga.
 
Sara Danius 18 augusti
Vårens snackis ju men knutblusar, Nobelpris och Svenska akademien. Ska bli spännande att få höra Saras egna ord och inte bara Stora svarta rubriker på löpsedlar.
 
Vilka kommer du vilja lyssna på i sommar?

Tankar:

Mathilda:

Ja jag såg att de hade släppt listan för ett par dagar sedan och jag ska verkligen göra mitt bästa i år för att lyssna på några stycken. Är lite spänns på att lyssna på mamman till Kim Wall. Tror hon var någon gång i augusti

Svar: Åh det hade jag missat men låter spännande!
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Beatrice:

Äntligen! Hade helt missat. Suttit och skrivit ner såna jag är extra sugen på nu, men listan är för lång för att skriva i en kommentar, haha. Men är lite extra nyfiken på Kent Wisti, Markoolio, Sabina Ddumba, Paul Svensson och Sara Danius. Ska bli spännande att få ta in lite andra perspektiv på händelser, livet och ja, allt det där andra som brukar och inte brukar tas upp! :D

Svar: Åh Paul Svensson ja, hade missat att han ska prata! Känns verkligen som en lovande sommar! :)
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Dina tankar: