Rota i Gör Någots arkiv

Jag började blogga 2015 och 2016 var det första hela året med två blogginlägg i veckan! Jag kände att eftersom det är ett tag sedan nu finns det delar där som förtjänar att lyftas fram på nytt! Så idag kör vi 12 utvalda inlägg, ett för varje månad under 2016! Vi kör i gång!
 
Januari, Tusch!
Blyerts var under många många år min trygga zon när det kom till skapande! Men under senare år när jag fick testa på riktigt bra tuschpennor blev jag väldigt förtjust och är det fortfarande! I det här inlägget tipsar jag om olika sätt att använda tusch genom att rada upp några övningsuppgifter!

 
Jag var mitt i min utbildning under den här perioden och ja, pluggade en himla massa. Har alltid tyckt om det och älskar att lära mig saker så jag tipsade om mina bästa pluggtips!
 
 
 
Eftersom jag använder mitt laptopfodral dagligen fortfarande så vill jag tipsa om det här! Bland mina mest använda DIY:s helt klart!
 
 
 
Jag har gått i sååå många naturreservat för jag hade det som projket under 2016, att just besöka en himla massa naturreservat! Ett mycket tipsigt inlägg som kanske kan inspirera till utflykter i vår!
 
 
Vill tipsa om det här för det är så...knasigt? Men hallå, det är något befriande med att klättra i träd ju! 
 
 
Juni, Växtpress!
Åh, det var så extremt somrigt när jag gjorde den här växtpressen, ljust när jag fotograferade var det liksom perfekt sommarkvällsljus och ja, en växtpress extra har väl ingen dött av att äga?
 
 
Vi fortsätter på växttemat, kanske för jag verkligen verkligen längtar efter klorofyll och naturligt D-vitamin från sol... Här visar jag hur man binder en bukett like a florist. Gillar du snittblommor så är det här verkligen ett supertips för buketter blir så mycket snyggare och mer lätthanterliga om man lärt sig  den här grunden, spiralen som det kallas!
 
 
Ännu ett ganska kul inlägg just för att det är så udda. Men alla borde ta lite extra tid då och då och sitta på en bänk. Och så hade jag onaturligt mycket bilder på bänkar i mitt fotoarkiv som jag ville dela med mig av. Bilden nedanför är en av mina absoluta favoritbilder av alla tusentalsbilder på min hårddisk. Jag och mina syskon någonstans i Österrike på en bänk!
 
 
Jag tycker fortfarande om den här t-shirten med ett skevt och klottrigt citat från Kent. Lite garn, nål och en t-shirt.
 
Var lite lite snällare än du måste vara
 
 
Oktober, Den stora utflyktsguiden!  Del 1 och Del 2
Det här är egentligen två inlägg, del 1 och del 2 som är en ganska så utförlig guide till alla utflykter jag gjorde under 2016! Det är väldigt mycket natur, vandringar, parker, något fik, en och annan ö i Bohuslän och en ruin på Öland.
 
 
Ibland är det som att vädret och ens kamera är bästa vänner och lite så kändes det den där dagen när vi paddlade kanot 2016. Åh älskar att paddla och vill göra det igen i sommar! kanske inte på samma ställe men Dalslands kanal kanske?
 
 
Varje år gör jag en årsbok av mina favoritbilder från året, både mobilbilder, kamerabilder och kvitton, biljetter osv. Här är en guide till hur jag lägger upp mina böcker! Har inte kunnat göra en för 2017 än för albumen har varit slut i sortimentet...och jag vill gärna ha precis samma som tidigare år! Såg precis att de kommit in igen nu när jag skriver, woho! Nu ska här fixas!
 
 
Yes! Det var 2016! Eller nja, en åttondel av alla inlägg! Hoppas det kan inspirerar någon på nytt att Göra något!
 

Dina tankar: