Gör något med frukt!

 
Det är så mycket frukt runt om i trädgårdar just nu! Drivor med äpplen och päron är inte svårt att hitta. Jag tänkte tipsa om ett recept för äpplen och ett för päron som jag publicerat här tidigare. Använd gärna frukt just från någons trädgård som annars kanske bara skulle samlats ihop och hamna på komposthögen! Det här blir även en liten återblick från olika ställen jag fotograferat på inser jag nu.
 
Päron med ingefära eller lingon
Ingefärspäron eller lingonpäron, som ni måste testa om ni inte redan gjort, fotograferade jag i vår lilla etta i norrläge med insynsskydd 2016. Dessutom var vi mitt i ett flyttkaos som jag försökte undvika med handdukar under fotograferingen.Blev inte supernöjd minns jag... Men återigen, älskar ni ingefära lika mycket som jag så är den här klassiska efterrätten det bästa på semsommaren!
 
 
 Två månader senare skrev jag om äppelpajscroissanter. Mitt första egenkomponerade recept som jag fotograferade i mitt nya studentboende med takfönster som jag kämpade ganska mycket med att anpassa min fotografering efter.
 
 
Så ja, jag tänkte att det även passar att meddela att jag snart kommer flytta igen. Jag har flyttat 6 gånger de senaste 6 åren och under tiden jag bloggat har jag alltså bott på 4 olika ställen. Nu låter det som jag är värsta röriga personen men nja, det har mest blivit så pga av...livet. Det allra bästa med det här är i allafall att efter 4 år med distansförhållande kommer jag och min bättre hälft ÄNTLIGEN bo på samma adress igen. Så, nu vet ni det! Kanske kommer det bli rörigt att blogga under hösten, kanske går det obemärkt förbi, kanske blir det en stor del av materialet. Jag vet faktiskt inte. Det får vi se!
 
Ut och leta frukt nu i helgen! Kram!
 

Tankar:

Mathilda :

Ååå jag känner igen mig alldeles för mycket tror jag räknat att jag bott på 8 olika ställen de senaste 5-6 åren. Och då räknar jag bara ställen jag bott på 4 månader+ annars kan det bli några till...

Svar: Vad ska det bli av oss >.<
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Dina tankar: