Läs magasin

 
Idag (alltså igår när ni läser det här)  hittade jag ett alldeles nytt nummer från tidningen jag prenumerar på i min brevlåda! Lycka! När jag var liten fanns det alltid en tidningsprenumeration i gång och jag är så tacksam för att vi fick det som barn. Jag och mina syskon delade på Bamse och senare fick jag Min Häst. Få saker var så roligt som att komma hem från skola och så låg det ett nytt inplastat nummer på köksbordet! Samma känsla nu som då!
 
Idag är det inte så mycket serier dock utan snarare inredning och trädgårdsmagasin. För mig är det verkligen vardagslyx att få bläddra i en fysisk tidning. På sätt och vis kan man idag få ungefär samma innehåll gratis genom att surfa på nätet, kolla instagram, pinterest, bloggar och hemsidor som är uppbygda som magasin. Och visst, jag skriver bara om skärmfria aktiviteter här men det betyder absolut inte att jag suger åt mig massor av inspiration och fakta från nätet...men känslan från ett magasin kan det inte ersätta!
 
 
Gör såhär:
-Köp en fysisk tidning enbart för att unna dig! 
-Läs i lugn och ro när du har tid att sitta ner och njuta! 
 
 
Jag prenumererar just nu på Drömhem och Trädgård och har gjort det i perioder då och då. Tycker det är lagom att inte ha en konstant prenumeration för uppskattar det mer såhär plus att jag kan köpa strönummer när andran faller på under de prenumerationsfria perioderna.
 
Jag gillar just den här tidningen pga. en mysig blandning av inredning, mat, pyssel och växter och trädgård!
 
Lite pyssel
 
Recept!
 
...och växter!
 
Tips!
♥Skicka vidare tidningarna du får om du prenumererar till någon annan så kan det läsas igen! Under min uppväxt hade vi alltid Allers hemma som var ca  en månad inaktuella hela tiden pga. vi fick dem från min farmor. Sedan gav min mamma vidare dem till min mormor efter det. Så tidningen blev läst i tre omgångar minst! Gjorde inte så mycket att man fick gamla horoskop egentligen...
 
♥Använd snygga magasin som material att göra moodboards och annat pyssel med! Har skrivit om moodboards HÄR!
 
♥Jag köpte en gång ett helt gäng med magasin för nästan inga pengar alls från Bokbussen (Japp, jag har väl sagt att jag växte upp på landet) och ska du pyssla eller bara tycker billigt är bra kan du spana hos bibliotek om de gör sig av med gamla nummer!
 
♥Ge bort en prenumeration i present/julklapp! Det var just så jag fick upp ögonen för Drömhem och trädgård, för min syster gav mig några nummer i julklapp! Perfekt gåva måste jag säga!
 
♥Spana in hos Bea som skrev om de magasin hon läser just nu HÄR! Blev sugen på "The simple things" som hon tipsade om!
 
 
Vad läser ni för något om ni får välja?
 

Dina tankar: