Sånt jag gjort i maj

 
Maj är nog min favoritmånad. Det är så hoppfullt på något sätt. Uppladdning för sommaren, allt blommar, det börjar bli varmt, det är ljust tidigt på morgonen...ja, allmänt trevligt i allafall! Jag började gräva runt i min dator och alla mina bilder för att se vad jag gjort tidigare år i maj, känns liksom som det händer lite extra just vid den här tiden. 8 år tillbaka i tiden hittade jag som mest och tänkte bjuda lite på det! Ganska spännnade att se hur saker ändrats, vad jag gjort, vad jag bott, vad jag prioriterat med kameran. Ni kommer nog också märka av en skillnad i kamerakvalitet...
 
Gör såhär:
-Är du lika nostalgisk som jag så bläddra tillbaka i dina bilder, eller fotoalbum och se vad du gjort i maj tidigare år!
 
Kanske egentligen är roligare för min egen del men tänkte helt enkelt dela med mig av vad maj bjudit på de senaste 8 åren!
 
Maj 2009
Då fotograferade jag kor mot himlen och åkte sulky efter mammas häst Simson.
 
 
 
Maj 2010
Då var jag tydligen väldigt aktiv och både tränade dressyr och tog pris i sprint-orientering. Besökte Frankrike med min franska-grupp (Jag läste enbart franska  som c-språk för att få följa med till just Frankrike...)
 
 
 
 
 
 
 
 
2011
2011 tog jag nog personligt rekord i att bada i havet så tidigt som möjligt. Jag och en vän cyklade från skolan till havet en eftermiddag  (den 9:e maj enligt kameran) och beslutade oss för att bada var en bra grej. Klättra i träd gjorde vi visst också i maj.
 
 
 
2012
Jag och ett antal tusen andra personer sprang Göteborgsvarvet i maj 2012! Jag hängde även inne i snittkylen i skolan. Varför? Ingen aning. Jag tecknade porträtt i blyerts med sällskap av mina antika högtalare på min rum hos mina föräldrar. Var ganska vanligt förekommande under 2012.
 
 
 
 
 
2013
2013 tog jag studenten! Så i maj var det studentbal! Inte riktigt värt hypen som baler får av gymansieelever om jag ska vara ärlig men gillar min gröna klänning och han jag gick med! 
 
 
2014
2014 Målade jag akvarell i en hage hos mina föräldrar. Jag fick reda på att jag skulle få göra ett till antagningsprov för min utbildning och jag cyklade upp för den här backen med syréner till mitt jobb...flera flera gånger.
 
 
 
 
2015
Jag fick använda min gröna klänning igen när det var dags för vårbal på skolan! Åt även mycket elegant (eller inte) langos på en internationell matmarknad i Malmö. Minns det som väldigt gott trots den tveksamma bilden.
 
 
 
2016
2016 hade jag börjar blogga! Men jag fotograferade framför allt att jag var i England. Så himla bra resa. Jag var med på Malmö Garden show och åkte som vanligt massa tåg. Såg den här snygga skylten.
 
 
 
Och nu är det 2017! Känns fint att ha nästan hela maj månad framför sig! <3 
Vaf har ni för planer nu när våren är här på allvar? (Vi ignorerar det faktum att det snöade i Stockholm i går...)
 

Tankar:

Mathilda:

Sånt jag gjort i Maj; Starta en egen blogg (astaggad men också läskigt)

PS: Vad liten du ser ut på bilderna i början! (jag också för den delen)

Svar: Ja, vad kuuul!! Är också taggad :D Vi är supersmå... fast tycker ändå jag ser typ likadan ut xD
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Dina tankar: