Ät frukost ute!

 
Sommartid och vårväder firades i helgen med att frukosten packades ner och åts ute i naturen! Svårare än så behöver det inte vara ibland!
 
Du behöver:
-Frukost
-Natur
 
Gör såhär:
-Packa ner din vanliga frukost i en ryggsäck.
-Ta dig ut till en mysig plats.
-Slå dig ner och njut av sol i ansiktet, luften och din frukost!
 
 
Vi gjorde verkligen inget avancerat, glöm chiapuddingar, smoothiebowls eller amerikanska pannkakor. Vi körde på ostmacka och havrefras!
 
 
 De tillfällen då saker inte är planerade, uppstyrda och utan stora förväntningar har chansen att bli de enkalste och bästa.
 

Tankar:

Jenny:

Åh!!! Visst är detta bryggan vid Eldmörjan på Hunneberg?! Vet inte hur många gånger jag suttit där med Kev och ätit frukost medan solen går upp och dimman lättar från sjön.

Svar: Klart är det Eldmörjan! Tänkte faktiskt på dig när vi gick ett varv runt sjön efteråt, nya stigar för mig men antagligen väldigt bekanta för dig! Haha känns lite speciellt att jag börjat hänga mer och mer på dina gamla revir ;) Lite galet att du redan har utfört dagens tips på exakt samma plats som jag! :)
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Jenny:

Haha ja där har man gått ett antal gånger :D Finns urmycket fina vägar och stigar som utgår från Fågelsjön och Eldmörjan! Haha ja, det känns onekligen speciellt! Ofta tänker jag nästan på Hunneberg som bara mitt trots att det är rätt mycket folk som rör sig där. Men under ett år då jag var arbetslös och mådde väldigt dåligt var det enda jag ville (och gjorde) att gå runt där uppe, utforska varje väg och stig jag kunde hitta. Och mötte nästan aldrig någon eftersom jag passade på på vardagar. Det är nog det enda jag verkligen hatar med mitt jobb - att inte vara ledig vanliga vardagar och kunna lufsa runt i mina gamla folktomma skogar.
Åh jag blir nästan gråtig av det här ju, måste åka och ta en runda där uppe någon dag!

Svar: Förstår verkligen att det är en speciell plats för dig då. För att vara så mycket bilar på parkeringen en söndag-förmiddag mötte vi väldigt få ute i skogen. Både jag och Daniel påpekade att det kändes som att vi var mycket längre från folk och civilisation än vad vi egentligen var. Gillade verkligen det! Tycker absolut du ska åka dit, jag kommer vara en del i Vänersborg från nu och fram till maj så vem vet, vi kanske springer på varandra! ;)
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Dina tankar: