Sov utomhus

 
Även om de är få, så dyker de ändå upp några varje sommar. De där dagarna när värmen och luften får en att bara vilja stanna ute hela dagen. När det dessutom verkar som om det aldrig blir mörkt är det bara ännu mer lockande att stanna ute i sommarnatten också. I helgen var det just en sådan kväll och jag tyckte att sova på altanen var en perfekt idé! 
 
Gör såhär:
Så vare sig det är på balkongen, altanen, i tält eller var du nu har för möjligheter: Passa på att sova ute en av de där magiska sommarnätterna! 
 
Dra ut dynor till utemöbler, liggunderlag, sovsäckar, filtar och kuddar! Det blir nästan lite koj-byggar-känsla!
 
Det är mysigt när det blir svalare i luften men det förblir varmt under alla täcken. Fascineras över att det egentligen aldrig blir mörkt och att sol och fåglar är uppe vid fyra tiden. 
 
Fick inga riktigt bra bilder från helgens altan-sovade men fyller på  med tält också! Om det blir fint väder nästa helg lutar det åt att tälta! 
 
 
Och till slut; fördelen med att sova på altanen var att det blir extra mysigt att vakna vid fyra och gå in och sova de sista timmarna i sängen...den är aldrig så mjuk och varm som när man sovit ute först!
 

Tankar:

Mathilda:

Ja, sova utomhus är ju supermysigt! Har inte gjort det på länge dock så var det nära igår men det fanns snälla människor i Göteborg så jag slapp XD Om det blir fint väder nästa helg kan ni ju sätta upp tältet i Strömstad skärgård tycker jag ;)

Svar: Alltid bra med snälla människor ;) Vem vet, det skulle ju kanske funka :)
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Dina tankar: