Läs dina gamla dagböcker

 
Skriver ni dagbok? Eller har ni gjort? Jag skrev väldigt mycket dagbok under en relativt kort period mellan 2011 och 2013. Trots att det bara är knappt 3 år så är jag otroligt glad över alla de där sidorna jag klottrade ner på kvällarna. Det var under de här åren jag bodde på elevhem och gick på gymnasiet, var 16-17-18 och helt övertygad om att jag nu var vuxen! Förra veckan skulle jag kolla upp en grej jag visste att jag förevigat i mina dagböcker och blev lite fast. Bläddrade runt och skrattade åt mig själv eller blev lite rörd. Dagens "Göra" blir alltså: Plocka fram dina gamla dagböcker och kastas tillbaka till ditt forna jag!
 
Du behöver:
-Dagböcker (Helst dina egna...)
 
Gör såhär:
Läs! Återupplev hur du var, tänkte, gjorde. Fascineras över hur du förändras eller inse att du tänker precis likadant som för flera år sedan. 
 
(GIF) Jag skrev alltid med rött bläck...Minns inte hur många röda pennor jag tog slut på...med det var måååånga.
 
 
Ibland behövdes det tydligen förklarande illustrationer...
 
 
I marginalerna skrev jag också ner låtarna jag lyssnade på när jag skrev. Efter studenten samlade jag ihop alla nedklottrade låtar och fick ett soundtrack till min gymnasietid. (Hatade när de röda pennorna tog slut och jag var tvungen att skriva med svart.)
 
 
Skrev du inte dagbok men är ändå sugen på lite nostalgi?
 
♥Bläddra igenom gamla bilder i din dator eller utskrivna i album (eller röriga blandade buntar av foton i någon låda...)! Spana gärna in mina fotoalbum jag skrivit om HÄR.
 
♥Jag upptäckte att Facebook har alla chatt-konversationer sparade sedan 2011. Det kan vara väldigt spännande att titta tillbaka och se vad man pratade om för 6 år sedan med sina vänner!
 
♥Lyssna på musiken du lyssnade på vid en viss period i livet. Minnen blir extra tydliga med musik!
 

Dina tankar: