Den personliga kortleken

 
När jag gick på gymnasiet åkte jag fram och tillbaka mellan skolans elevboende och mina föräldrar och lite senare även Daniel och hans föräldrar varje helg. Jag hade en grön axelbandsväska som jag älskade sönder. I den hade jag alltid sådana där nödvändiga grejer som nessesär och plånbok men också min dagbok och en kortlek med en randig hårsnodd om. Kortleken hade de illustrationer som jag fortfarande anser som de "finaste"  en kortlek kan ha och den började redan då blir lite dassig och sliten. Kanske var det just därför jag fick för mig att låta folk signera den?
 
 
Du behöver:
-Kortlek
-Penna
-Medspelare
 
Gör såhär:
-Varje gång du spelar kort låter du personerna som du spelat med välja ett kort och signera.
-Fortsätt så och nästan gång du spelar låter du eventuellt nya spelare välja ett kort och så vidare.
-Tillslut har du en liten autografsamling och en mycket personlig kortlek!
 
 
Så nu har nog mer en hälften av korten olika signaturer på sig! Slutade egentligen spela med den för något år sedan för att den blivit så sliten och vill inte att den skadas mer, men kom fram till att jag ändå ville tipsa om det när jag spelade med den i helgen. Det bör tilläggas att jag spelade väldigt mycket kort under gymnasietiden och även med min familj, på släktträffar osv osv. Kortleken bär spår av allt.
 
Vissa valde att signera med en snygg autograf!
 
 
Medans andra fick utlopp för sin kreativa ådra...
 
 
Och så vill jag avsluta med det här kortet som Aron valde för att han tyckte synd om det. Det fick ett litet extra hjärta, trots att det är det sämsta kortet om man spelar Skitgubbe...
 
 
 
 

Tankar:

Klöver 4:

Finaste kortleken i värden, hoppas verkligen att du lyckas fylla alla kort

Svar: Tack! :) klöver 4 är särskilt tjusig ändå!
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Dina tankar: