Gör fel!

 
I dag tänkte jag bjuda på ett spännande recept på marmelad av rönnbär och äpple! Jag fick smaka en hemmagjord sylt på just rönnbär förra året vid den här tiden och minns att jag tyckte det var så intressant med en helt ny smak som jag inte upplevt innan! Så i veckan plockade jag rönnbär, (frös in för att bli av med det beska...) tvättade, rensade, hackade äpplen, kokade och stod sedan med en burk vackert  rödskimmrande, lagom krämig...och  beskt och nästintill oätlig marmelad. Jaha. Jag kan ju inte lura er alla att laga något oätligt...Inte hann jag göra om det heller så istället får vi helt enkelt vända  vinkeln på dagens inlägg; Gör fel.
 
När det gäller att vara kreativ, att utforska, testa på nya saker, träffa nya människor eller testa en ny aktivitet av något slag så är det för mig och kanske för många andra det största steget att ta att inse att det inte gör något om man gör fel. Helt ärligt så minns jag inte att jag gjort så mycket fel  under mitt år med "Gör något" men det beror nog inte på att jag inte gjort missar, tabbar, och så vidare utan snarare för att jag inte längre tar det så hårt och lägger tid på alla pyssel som jag missbedömde, recept som blev knasiga, foton som blev fula... Så kan vi inte ta den här helgen till att testa något nytt utan att vara rädd att göra fel? Kanske kan du koka en grym rönnbärsmarmelad? Berätta gärna för mig då! Om det blir fel? Gör en ny eller gör något annat!
 
Här kommer lite olika tips på saker jag gjort under året som kanske ligger utanför din comfort zone! Antar du utmaningen?
 
Testa att tecka något
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Testa något nytt helt enkelt, vad kan gå fel? (Eller fundera inte för mycket på det)
Jag tror faktiskt jag ska våga mig på en ny teknik/ material som jag inte känner mig fullt så bekväm med. Vi får se hur det går, jag lovar att visa!
 

Dina tankar: