Slå in julklappar

 
Jag tycker det här med "ge och inte ge julklappar" är en viktig och intressant diskussion. I min famij ger vi julklappar till varandra men tanke och behov är mycket mycket viktigare än priset och storleken. Tycker det är så roligt att fundera ut och planera vad jag ska ge bort! Men vare sig du ska ge bort en hel hög med julklappar eller kanske enbart en enda så brukar lite inslagning vara på plats! I år kommer mina se ut såhär! Kanske lite inspiration till någon?
 
Du behöver:
-Neutralt inslagningspapper
-Snöre
-Foton
-Gröna kvistar
-Sax
-Tejp
 
 
Gör såhär:
-Börja med att slå in dina klappar. (som jag redan gjort.) Knyt sedan snöre om.
 
 
-Peta på lite vikt tejp på baksidan av fotot eller använd lim eller dubbelhäftande tejp.
 
 
-Fäst fast fotot! Jag har skrivit ut bilder på personerna som ska få julklapparna.
 
 
-Dekorera med en liten grön kvist. jag har använt min favoriteucalyptus med lite större blad. Gran, tall eller kanske mjuken hade också varit fint!
 
 
 
HÄR såg det ut förra året!
 
Har ni några roliga inslagnings-idéer?
 
Permalink Kategori: Pyssel Taggar: Foton, Pynt, gör det själv, inslagspapper, julklappar; Tankar (1)

Tankar:

Jenny:

Vilken mysig idé att använda foton! Jag brukar lägga mycket krut på inslagningen men tror det blir ytterst simpelt i år, tänker definitivt inspireras av detta i framtiden dock!

Svar: Tack! Kul att du gillade det men också väldigt bra att kunna inse sina begränsningar och inte bara bli stressad över allt man vill hinna med i jultider. Det här är ungefär det enda jag gjort inför julen...bakning och pyntning är det som jag skjuter upp till framtida firanden!
gornagotnu.blogg.se

________________________________________________________________________________

Dina tankar: